Rotary Santa Run Winschoten
Facebook Rotary Santa Run Winschoten Twitter Rotary Santa Run Winschoten YouTube Rotary Santa Run Winschoten
Menu

Menu

Datum volgt!
Informatie over de Santa Run Informatie
Parcours door Winschoten Parcours
Afhaalpunten kerstmanpakken Afhaalpunt
Groepen / Scholen / verenigingen Groepen

Link partners

Wilt u een link ruilen met Santa Run Winschoten?
Plaats dan eerst een link naar www.santarunwinschoten.nl op uw website en mail de gegevens van uw website naar: webmaster@santarunwinschoten.nl.

Nieuwe zorgverzekering afsluiten
www.vergelijkdezorgverzekeringen.nl

Secusoft, dé software voor beveiligers
Secusoft is een online programma voor particuliere beveiligingsorganisaties. Alles-in-een programma voor personeelsplanning, rapportages, werknemersportaal en planning van evenementenbeveiliging.
www.secusoft.nl

Grootste assortiment badparels van Nederland!
luxebadartikelen.nl

Partytent verhuur Groningen
www.knalverhuur.nl

Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens
Vrijwel elke ondernemer heeft met de alsmaar veranderende belastingwetgeving en ontwikkelingen op het gebied van financiële wet- en regel- geving te maken. Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens uit Winschoten neemt u deze zorgen uit de handen.
www.sokolowski-klaassens.nl

Women in Balance Groningen
D.m.v. deskundig advies en ondersteuning help ik vrouwen graag weer in balans te komen.
www.womeninbalance.nl

Vindman Uitzendbureau Nieuwe Pekela
Vindman helpt werkzoekenden om een passende baan te vinden en werkgevers aan de juiste werknemers. We opereren in het bemiddelen van personeel in technische branches.
www.vindman.nl

UVO Vervoer BV
Uw vervoerder in Noord-Nederland. Wij bieden een antwoord op uw totale vervoersvraag; wij kunnen dan ook het vervoer verzorgen voor een enkel individu tot een groep van 500 personen -of zelfs meer.
www.uvovervoer.nl

Tonerinktshop.nl
De toner webshop van Nederland. Tonerinktshop.nl uit Appingedam maakt gebruik van EcoPlus toners. Dit zijn goedkope toners die meer kunnen afdrukken. Toners voor alle merken printers leverbaar.
tonerinktshop.nl

Sportvereniging THOS Beerta
Voetballen voor jong en oud bij SV THOS in Beerta, dé amateurvoetbalclub van Groningen.
www.svthos.nl

Subliem Groenverzorging Winschoten
Heerlijk genieten van uw tuin begint bij Subliem Groenverzorging. Afhankelijk van uw wensen: een tuin om in te relaxen, om in te tuinieren of een tuin waarin de kinderen lekker kunnen ravotten, geven wij u een advies op maat.
www.subliemgroenverzorging.nl

Stichting Armslag
Stichting Armslag Stadskanaal is een particuliere organisatie die ten doel heeft om op een duurzame manier te investeren in de participatie en ontwikkeling van mensen die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.
www.stichtingarmslag.nl

Stalucon Dak & Gevelconstructies, Stadskanaal
Stalucon Bouw BV uit Stadskanaal levert en monteert sinds 2007 een breed scala aan stalen dak- en gevelconstructies.
www.staluconbouw.nl

Restaurant Smederij 1872
Heerlijk dineren in huiselijke sfeer in de monumentale smederij in Beerta. Tevens zaalverhuur voor feesten en partijen met warme en koude buffetten. Ook bereikbaar met de boot vanaf het Oldambtmeer.
www.smederij1872.nl

Oldambtster Senioren Vereniging - de O S V
Wij komen op voor de rechten en belangen van ouderen en willen hun materiële, sociale en culturele positie zo mogelijk verbeteren. Ouderen moeten volwaardige leden van de samenleving kunnen zijn.
www.seniorenoldambt.nl

Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta
Schilderen, wandafwerking en glaszetten is ons vak. Bovendien zijn ook houtrotreparaties, kleine timmerwerken of glas-in-loodrestauraties bij ons in vakbekwame handen.
www.schildersbedrijfdreijer.nl

ChipsAway Van Bolhuis Groningen
Reparatie van lakschade aan uw auto
www.schadeherstelgroningen.nl

Samen om Tafel mediation & advies
Samen om Tafel uit Wedde is, als neutrale bemiddelaar, in staat ook jouw moeilijke situatie van scheiden te begeleiden. Letterlijk "Samen om Tafel" leidt tot een waardig en waardevol afscheid.
www.samenomtafel.nl

Roger VOF Linux Support
Roger VOF biedt hosted systeem ondersteuning en support voor Linux computersystemen.
rogervof.nl

Stichting Beheer Beertsterplas
De Beertsterplas is voor velen een bekende zwem- en natuurplas nabij Beerta ook wel bekend onder de naam Beertsterkoele. De plas is populair bij rustzoekers, duikers, wandelaars en vissers.
www.beertsterplas.nl

A & S Advies- en Schrijfbureau
Communicatieprofessionalsuit Winschoten: Communicatieadvies, Website usability, Redactionele & commerciële teksten, Subsidieaanvragen.
www.asadviesenschrijfbureau.nl

Aspen Chiptuning
Aspen Chiptuning uit Vlagtwedde levert hoogwaardig chiptuning voor uw auto. Zuiniger rijden met een soepelere motor met meer vermogen.
www.aspen-chiptuning.nl

Bedrijven in Kaart.nl
Bedrijven in Kaart.nl is een gratis online bedrijvengids voor België, Nederland en Luxemburg.
www.bedrijveninkaart.nl

BOAS Werkt
BOAS Werkt, is een flexibel P&O bureau, waar de menselijke factor voorop staat.
www.boaswerkt.nl

Borduurstudio An Zuidbroek
Bij Borduurstudio-An kunt u als bedrijf, vereniging of als particulier uw textiel laten borduren of bedrukken, tevens kunnen we kleding en caps leveren in alle soorten en maten.
www.borduurstudio-an.nl

Bouwbedrijf Blokzijl
Uw partner in de bouw als het gaat om restauratie, houtskeletbouw, particuliere bouw, utiliteitsbouw, onderhoud, verbouw en renovatie.
www.bouwbedrijfblokzijl.nl

Caravanservice Gram
Caravanservice Gram is een Bovag-bedrijf uit Wedde met ruim 30 jaar ervaring in onderhoud- en schadeherstelwerkzaamheden.
www.caravanservicegram.nl

Chocovin - Bonbons & Chocolade Winschoten
U kunt bij ons terecht voor ambachtelijke handgemaakte bonbons en chocolade maatwerk, cadeauartikelen en bedrijfslogo's in chocolade. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!
www.chocovin.nl

CSN Beveiliging
CSN-Beveiliging is een uiterst klantvriendelijk en zeer service gericht beveiligingsbedrijf uit Veendam. Professionele dienstverlening zoals alarmopvolging, camerabewaking, surveillance, manbewaking en havenbeveiliging.
www.csnbeveiliging.nl

Digiglas Glasvezel
Digiglas levert glasvezelaansluitingen met een hoogwaardige installaties en maakt gebruik van een redundant netwerk voor een optimale garantie van beschikbaarheid.
www.digiglas.nl

DJ Wereld
Verzamelwebsite voor alles wat maar met DJ's te maken heeft, zoals apparatuur, verhuur, drive-in shows, evenementen, clubs en uitgaan. Gratis link toevoegen voor DJ gerelateerde websites.
www.djwereld.nl

Fieret Optiek Service
Mobiele optiek service voor modieuze brillen en een oogmeting bij u thuis of op uw werk.
www.fieretoptiek.nl

Frema Telecom
Frema Telecom levert VOIP oplossingen, vaste telefonie en mobiele abonnementen. Besparen op uw telefoonkosten? Frema zorgt ervoor!
www.frema-telecom.nl

Frey Oogzorg Vlagtwedde
Op uw ogen moet u zuinig zijn! Kies daarom voor Frey Oogzorg in Vlagtwedde. Voor deskundig oogadvies, ook in het Gronings.
freyvlagtwedde.nl

Good-Jobs Uitzendbureau, Detachering en Payroll
Good-Jobs is er voor talenten die aan de slag willen, of je nu tijdelijk een baan zoekt of voor langere tijd, je kunt je altijd bij Good-Jobs inschrijven.
www.good-jobs.nl

Assurantie & Adviesburo Harry Wolf
Ons kantoor in Winschoten behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten.
www.harrywolf.nl

Heart Rock Jipsinghuizen
De Liefdesteen of liever gezegd Heart Rock! Een hartvorm in 5 verschillende bewerkingen en soorten, en voorzien van uw eigen persoonlijke tekst.
www.heartrock.nl

Hotel-Restaurant Victoria Winschoten
Hotel-Restaurant Victoria bevindt zich op het Marktplein, midden in het centrum van Winschoten. Een gezellig hotel dat vele mogelijkheden biedt.
www.hotel-victoria.nl

Houtbouw Lageman BV
Houtbouw Lageman BV uit Zuidbroek voor fabricage, levering en montage van houten garages, carports, bergingen, tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, pergola's, veranda's, terrassen en balkons
www.houtbouwlageman.nl

Hoving Hekwerk
Hoving Hekwerk uit Stadskanaal combineert veiligheid en duurzaamheid met een karakteristieke sierlijke uitstraling. Het programma bestaat uit een complete lijn van vakwerkelementen, draai- en schuifpoorten, taludvakken en slootwaaiers dubbelstaafmatten, poorten of doorrijbeveiliging.
www.hovinghekwerk.nl

Human Evolution
Snel geïrriteerd, huilbuien, ’s nachts wakker liggen, in en in moe, zomaar in paniek of het gevoel dat u constant onder te grote druk werkt? Dan is het misschien tijd om een afspraak te maken met Sietse Kaman van Human Evolution.
www.humanevolution.nl

Incazo - Incassobureau's in Nederland en België
Incazo is een onafhankelijke website voor alles wat maar met incassodiensten in Nederland en België te maken heeft.
www.incazo.nl

Schoonmaakbedrijf JA Schoon
Een stapje extra. Zo is de aanpak van JA SCHOON uit Winschoten. Schoon... en dat zie je!
www.schoonmaakbedrijfjaschoon.nl

Johan Kroon Administratie
Johan Kroon Administratie uit Scheemda verzorgt de complete administratie voor zowel ZZP'ers, MKB'ers als particulieren uit de regio Oost-Groningen.
www.johankroonadministratie.nl

J.G. de Vries Subsidieadvies
Jose de Vries, subsidieadviseur en gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies voor bedrijven.
www.devriessubsidieadvies.nl

Juwelier Kluiter
Constant op zoek naar de laatste trends de beste deals? Dan vindt u bij Juwelier Kluiter uit Vlagtwedde altijd de beste merken voor de scherpste prijzen.
www.juwelierkluiter.nl

Keuringsbedrijf Kuiper
Keuringsbedrijf Kuiper uit Winschoten is het meest veelzijdige keuringsbedrijf van Noord Nederland. Periodieke keuringen van o.a. motorische en elektrische gereedschap, ladders, trappen, rolsteigers, valbeveiligingen en hijsmiddelen.
www.keuringsbedrijfkuiper.nl

Stichting Vechtsporten Groningen
In onze dojo aan de Rijksweg 28b in Groningen trainen we Muay Thai Kickboxing, Krav Maga en MMA voor mannen, vrouwen en speciale trainingen voor kinderen.
www.kickboxinggroningen.nl

Klusbedrijf Oost-Groningen
Allround vakman Rene Hoogendoorn uit Onstwedde voor verbouwingen, renovaties en nieuwbouw van woningen of bedrijfspanden.
www.klusbedrijfoostgroningen.nl

Komex variatie in Kunststof
Komex uit Musselkanaal, specialist in kunststof kozijnen, ramen en deuren!
www.komex.nl

Tennisclub LTC Amor
Gezellige tennisclub in Beerta, met vier prachtig gelegen gravelbanen
ltcamor.nl

Total Office Center Oldambt
Total Office Center Oldambt, flexruimte en kantoorunits te huur in Winschoten.
www.mijntoco.nl

Natuurlijk Textiel
Natuurlijk Textiel uit Oude Pekela ontwerpt en vervaardigt unieke textielproducten van duurzame, natuurlijke doorgeweven stoffen. Natuurlijk Textiel kiest voor pure kleurvaste en zuivere materialen. Dit maakt de producten exclusief en van hoogwaardige kwaliteit.
www.natuurlijktextiel.nl

Saning Art & flower Decoration
SANING staat voor sfeervolle, natuurlijke verlichting. Naast het verlichten van uw ruimte, trachten wij u een lamp of ornament aan te bieden die in overeenstemming is met uw sfeer en smaak.
www.natuurverlichting.nl

Qubestone Natuursteen
Qubestone uit Nieuwe Pekela is een bedrijf dat bestaat uit een aantal vakmensen, allen met een ruime ervaring in de natuursteenbranche. Wij zijn specialist in maatwerk en dan met name aanrechtbladen.
www.qbm3.nl

Alle ondernemers Groningen
Bedrijvengids voor Groningen. Leer de ondernemers in uw regio kennen. Alle ondernemers Groningen: Persoonlijk zaken doen in uw omgeving.
www.alleondernemersgroningen.nl

AIM - All in Music
Drive-In Show voor feesten en evenementen in Noord-Nederland. AIM zorgt ervoor dat uw gasten een mooie avond hebben.
www.allinmusic.eu

Marketingbureau Bakker
www.marketingbakker.nl

Hoogma Webdesign
www.hoogmawebdesign.com

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!
Promotie van de regio Oost-Groningen
www.oostgrunn.nl

Laatste nieuws

Doe samen met je zoon of dochter mee aan de Santa Run!

Doe samen met je zoon of dochter mee aan de Santa Run!

Er zijn al ruim 180 inschrijvingen voor de Santa Run op 15 december!! De kerstmannenpakken zijn ook beschikbaar in kindermaten dus doe gezellig mee met het hele gezin! Wil je ook meelopen? Schrijf je dan nu in! Voor € 8,50 ontvang je een kerstmannenpak. De opbrengst van de Santa Run 2018 gaat ... lees verder

De Santa Run Winschoten wordt georganiseerd door:

Rotary Winschoten
Round Table 41 Oldambt